Polet na Planet 1+1 gratis!

30. 08. 2010 - Maribor

Ob torkih vam ponujamo več zabave in dodatnih ugodnosti za vaš denar. Izberite nekaj zase med številnimi ugodnostmi!

Polet na Planet 1+1 gratis!

Vsak torek poletite najceneje na Planet Tuš. Zabava po nižji ceni je pri nas zagotovljena na vseh področjih v Planetu - na bowlingu in biljardu Planeta Tuš.

Izberite nekaj zase med številnimi ugodnostmi:

  • ob nakupu ene ure bowlinga na Bowlingu Planeta Tuš vam drugo uro podarimo. Če kupite v torek eno uro bowlinga, lahko igrate dve uri skupaj, s tem plačate za dve uri samo 15 € , namesto 30 € . Pri nakupu ure bowlinga ob torkih v času trajanja akcije Polet na Planet vam ugodnost obračunamo glede na redno ceno ure bowlinga po ceniku (ob torkih 15,00 €) in ne od ostalih cen, ki veljajo po ceniku. Izposoja čevljev v akcijo ni vključena.
  • ob nakupu ene ure biljarda v Planet baru, vam drugo podarimo. Če kupite v torek eno uro biljarda, lahko igrate biljard dve uri skupaj in tako plačate za dve uri 4,50 € (namesto 9,00 €) za malo mizo oziroma za dve uri 5,00 € (namesto 10,00 €) za veliko mizo. Pri nakupu ene ure biljarda ob torkih v času trajanja akcije Polet na Planet vam ugodnost obračunamo od redne cene ure biljarda po ceniku (ob torkih velika miza 5,00 € in mala miza 4,50 €).

Vse ugodnosti lahko koristite ob enkratnem nakupu.

Popusti se izključujejo!