Supermarket Tuš

Supermarket Tuš

Supermarket v Planetu Tuš Maribor se ponaša z bogato založenimi policami in kvalitetno ponudbo. Urejen in založen je po meri najzahtevnejših kupcev. Na prodajni površini več kot 3.000 m2 pa lahko kupci izbirajo med kar 25 tisoč izdelki.

Ponudbi svežega programa smo v supermarketu v Planetu Tuš Maribor namenili prav posebno pozornost. Kupce pričakujejo bogato založeni oddelki sadja in zelenjave, delikatesa, ribarnica, mesnica, oddelek kruha in pekovskega peciva ter pestra izbira že pripravljenih toplih in hladnih malic. V njem lahko kupci izbirajo med pestro ponudbo bio izdelkov, v dobro založeni vinoteki, med pripomočki za dom in gospodinjstvo ter številnimi drugimi izdelki za pripravo domačih specialitet in nego telesa.

Prijazni zaposleni vam z veseljem pomagajo in poskrbijo, da v njem najdete vse, kar potrebujete, pričakujete in si želite. Odločitev o nakupu vam olajšamo z garancijo kakovosti, ki jo ponujamo le v trgovinah Tuš, ter s številnimi akcijami, popusti in klubskim programom ugodnosti – Tuš klubom.