Otroški kotiček OslarijaOtroški kotiček Oslarija je poseben prostor v nakupovalno-zabaviščnem centru Planet Tuš, ki je namenjen otrokom starim od 4. do 12. leta. V njem izvajamo animacijo za otroke, različne delavnice, dogodke za otoke, nagradne igre in praznovanja rojstnih dni.

Animacija je zagotovljena pod nadzorom marljivih in vestnih animatorjev, ki otrokom odpro vrata v svet zabave, kjer so različna plezala in tobogani, omogočijo jim risanje, barvanje, sestavljanje kock in ustvarjanje z različnimi materiali. Kotiček je odprt tudi v času šolskih počitnic in je odličen prostor za preživljanje prostega časa otrok. Mlajši otroci v kotiček zaradi varnostnih omejitev ne morejo, lahko pa se skupaj s starši zabavajo na plezalu v Planet/Bowling baru. Otroci se pred vstopom na igralni del preobujejo v copate, ki jih prinesejo s seboj. Z igrali v igralnici je potrebno ravnati previdno in v skladu s hišnim redom igralnice.

Naši animatorji izvajajo tudi nepozabne rojstnodnevne zabave za otroke. Zanesljiv in kreativen kolektiv poskrbi za brezhibno organizacijo in izpeljavo rojstnodnevnega praznovanja, ki se ga bodo otroci še dolgo spominjali, zato ne izgubljajte časa in energije z lastno organizacijo in iskanjem prostora za otroško zabavo. Izbirate lahko med naslednjimi rojstnodnevnimi zabavami za vašega otroka:

 • rojstnodnevna zabava v igralnici Oslarija (traja 2 uri, primerna za otroke od 4. leta dalje),
 • rojstnodnevna zabava na Bowlingu (traja 2 uri, primerna za otroke od 7. leta dalje),
 • rojstnodnevna zabava z ogledom kino predstave (traja 3 ure, primerna za otroke od 6. leta dalje),
 • tematske rojstnodnevne zabave (trajanje po dogovoru, primerna za otroke od 4. leta dalje).

V Oslariji Maribor vam ponujamo naslednje tematske rojstne dneve:

 • Lov za gusarskim zakladom: Otroke spremenimo v gusarje in s skupnimi močmi se lotimo izdelave gusarske zastave in reševanja nalog, ki so nam jih v Oslariji pustili pravi gusarji. Pravilno rešene naloge vodijo k zakladu, ki ga poiščemo na koncu uspešno rešenih nalog in tako dokažemo, da smo čisto pravi gusarji.
 • Princeskina zabava z vitezi: Otroke spremenimo v princeske in viteze. Izdelajo si kronice oz. ščite, nato sledijo naloge, ki jim morajo biti male princeske in vitezi kos. Za veliki finale organiziramo ples princesk in vitezov.
 • Indijansko rajanje: Otroci si izdelajo perjanice in izberejo indijansko ime, nato se indijansko pleme odpravi na lov za kosilom - ribami. Ko ulovimo dovolj rib za kosilo, le te spečemo na indijanskem ognju, ki ga sami pripravimo. Naučimo se tudi indijanske pesmice s katero dokažemo, da smo res čisto pravi indijanci. Sledi spozavanje indijanske opreme in igranje.
 • Zabava z Ben10: Ben10 je v igralnici izgubil diamante, in otroci mu jih pomagajo poiskati. Izdelamo si Ben10 čudežno uro, da bomo nalogi lažje kos. Sledi kratek kviz o Ben10u, da preverimo, kako majhni pomočniki junaka sploh poznajo. Ko poiščemo diamante, se preizkusimo še v igri z "ognjem" in dokažemo, da smo lahko čisto pravi pomočniki Ben10a.
 • Hello Kitty praznovanje: V igralnico je zašla Hello Kitty, ki pa je v tako veliki igralnici rahlo prestrašena, zato se otrokom izmika. Da bi se ji približali, si izdelamo ušeska s pentljo in skozi igro skušamo Hello Kitty zvabiti iz skrivališča. Ko ji dokažemo, da smo kos vsem nalogam, ki nam pridejo naproti, se za nagrado Hello Kitty odpravi z nami praznovat slavljenkin rojstni dan.
 • Rajanje z Winxicami: V igralnico so prišle Trixice, ki so se odločile ponagajati Winxicam, zato Winxice prosijo otroke za pomoč. Izdelamo si čudežne palčke, s katerimi bomo pomagali Winxicam in jih ubranili pred Trixicami. Skozi serijo preizkusov iz igralnice preženemo Trixice in tako pomagamo Winxicam.
 • Pika Nogavička: Pika se je izgubila v Planetu Tuš in otroci ji pomagajo prebrati zemljevid, ki ji bo pomagal domov. Na poti uganja norčije in seveda jo čaka kar nekaj preizkusov, v katerih mora skupaj z otroci dokazat iz kakšnega testa je in se uspešno prebiti skozi naloge, da končno najde pot domov.

Poleg animacije na rojstnodnevnih zabavah pripravimo tudi pogostitev, kjer lahko otroci izbirajo med različnimi otroškimi meniji Restavracije Hitri Gonzales. Meniji so pripravljeni s posebno skrbnostjo in prilagojeni željam otrok. Seveda ne sme manjkati rojstnodnevna torta, palačinke, sveže pripravljen sladoled ali katera druga slaščica naše slaščičarne De la Creme, s katero se posladka slavljenec in njegovi povabljenci. Slavljenec prejme tudi naše darilo, najpomembnejši pa je nepozaben spomin za najboljšo rojstnodnevno zabavo na Planetu!

Vse podrobnejše informacije o poteku praznovanj in cenah dobite v delovnem času otroškega kotička pri animatorjih ali na telefonski številki 083 803 035 (torek, četrtek, sobota: 16.00 - 20.00).